Till startsidan Sveriges Konsumenter i Samverkan 
2007-05-04 Publicerad i SKN nr 56 >>


UPPROP - Läge för KONSUMENTKRAFTEN!

Kan du undvara en 100-lapp? Använd plusgiro 638 20 78-1

Vi satsar på att spara pengar åt dig och klimatet åt oss alla. Läs mer i avsnittet "Nu är det läge för KONSUMENTKRAFTEN!"

Vi behöver din hjälp för att fortsätta som frivilligorganisation, fristående och obunden. Situationen börjar bli ohållbar efter att staten sänkt bidraget till vår organisation, men favoriserat den ”stora” med vissa folkrörelser bakom och som även försöker slå ut oss. Läs mer om namnstriden här >>

En verklig konsumentorganisation, vår gemensamma, kan inte vara beroende av staten utan måste byggas på konsumenternas stöd och engagemang.

Många aktuella och stora frågor måste vi inte vänta på att samhället ska fixa. Vi konsumenter kan göra det snabbare och vi vet tillräckligt mycket redan för att göra stora insatser – som gynnar både våra plånböcker och hälsa och vårt gemensamma klimat – bara genom att handla MERA medvetet och KONSUmindre.

Skicka oss en 100-lapp NU till att börja med. Plusgiro: 638 20 78-1

Väljer du 200 kr i stället får du ett års medlemskap inklusive Konsument-Nyckeln.

Låt oss sedan satsa
KONSUMENTKRAFTEN på att gemensamt och lokalt ”ta saken i egna händer” - för allas vårt bästa, som konsumenter! (glöm inte att uppge telnr och postnummer och din mailadress för vidare info).
upp