Till startsidan Sveriges Konsumenter i Samverkan 
2009-08-06 Publicerad i KNY nr 23
Ge bort KONSUMENT-NYCKELN
i 6 månader för 100 kr

Pratade med en av våra medlemmar härom dagen och fick reaktionen:
”Ja tänk vad många som inte vet och inte bryr sig! Det går heller inte att få med dem som medlemmar. Men det är viktigt att vi når ut med informationen”.

Håller helt med och ju fler som vet mera, ju fortare går det att få förändringar både för hälsan och klimatet/miljön och det visar sig snabbt även i plånboken. Men det är ju inte så populärt att ”predika” för folk eller övertyga om att de borde bli medlemmar hos oss eller göra det ena och det andra. För att synas skulle det behövas annonsering, men den är dyr och ineffektiv.

Ge bort en "blomma"

Så här gör du: Du sätter in 100:- på PlusGiro: 638 20 78-1 och anger adressen till personen du vill ge en gåva till och dennes e-postadress.

Får det inte plats på meddelanderaden vid girering via Internetbank, skicka då meddelande via formuläret "Jag vill ge bort" med alla uppgifter. Vi bekräftar till din vän, din gåva samt nödvändiga lösenord och loggin.

Skriv ut blommogrammet och skriv en hälsning för hand. Överlämna det själv eller skicka det per post.

Gör du det NU så får din vän snabbt läsa också detta nyhetsbrev!
Därför är KONSUMENT-NYCKELN intressant

Den blir ett verktyg för er medlemmar att vara med och sprida goda frön. Det är därför vi satte målet till 1000 nya abonnenter (eller medlemmar), det är ingen utopi. Detta hjälper oss också med verksamheten fram till det nya statsbidraget ska sökas. Bensin är viktigt för bilen om den ska gå framåt.

- Ge bort ett ”prova-på-abonnemang”, bara som en omtanke, vid en födelsedag eller av vilken anledning du vill.

- När du går bort till någon har du i regel en blomma med dig, varför inte ta med dig ett ”prova-på abonnemang” på KONSUMENT-NYCKELN, KNY? ”Blommogram” bifogas för utskrift och påskrift.

Det blir dubbel nytta av pengarna!

Dels kan du glädja någon med en omtanke och din vän får nytta av det. Dels får vi tillsammans ännu flera i skaran som ”förändrare” och dessutom ger det mera bensin till dragbilen, vår gemensamma organisation.

Vi har gjort ett ”blommogram” som du kan printa ut och skriva på, som du kan ta med dig ”som blomma”. Omdu vill ge bort till fler personer påen gång kan du maila oss namnen samt epostadresserna om det inte får plats på talongen.

Någon annan sa spontant vid ett tillfälle: Men vad kan jag göra mer än det jag gör i min egen situation?
Som medlem är detta ett av verktygen du får för att vara aktiv och medverka till spridning av idéer vi värnar, ”en blomma i stället för en predikan”.

Vi vill vara och utvecklas till en organisation som det verkligen lönar sig att vara med i och inte enbart att stödja för den goda sakens skull. Hur många visste egentligen att en avfallspåse för hushållsoporna (utan reklam) kostar 16 öre, jämför med påsarna du köper vid kassan i butiken för 1:50?

Inget märkvärdigt råd, men det sparar, bara detta, 1000:- per år för en normalfamilj! Skulle räcka till 5 medlemsavgifter! Visst lönar det sig. Vill du ha fler tips, följ då löpande KONSUMENT-NYCKELN.

Gör denna lilla insats för att få ut information på ett smidigt sätt till flera och samtidigt stärker du vår verksamhet.

Budskapet är viktigt - så vänta inte till månadsskiftet.
upp

Startsida Övrig verksamhet och kampanjer Kontakta oss