Att följa det internationella nyhetsbrevet
Foodnavigator är intressant. Man får en inblick i vad
som är på gång inom näringslivet. En del
har vi nytta av medan annat avslöjar vad man håller
på med. Så dök det upp en del om sötningsmedlet
Stevia. Att Stevia kommer att bli godkänt verkar klart, samtidig
att de stora företagen rustat sig för att ta hand om
utveckling, distribution och marknadsföring. Det kommer att
förändra hela marknaden för naturliga sötningsmedel,
som väl får ses som positivt och att de tidigare så
”hatade” medlen kommer att kunna fasas ut. Du får
här en inblick i vad som händer, har varken tid eller
ork att översätta och sammanfatta, du väljer själv
vad du vill läsa: Stevia
in Europe
En stor
konferens hålls i dagarna i Leuven, Belgien just om
Stevia:
It is our pleasure to announce our 5th International Stevia Symposium
in 2011. It will take place on the 28th and 29th of June in College
Maria-Theresia, Hogeschoolplein, 3000 Leuven, Belgium and we are
accepting registrations now.
“Stevia:
Break-through in Europe”
Håll tillgodo om du är nyfiken att se hur man jobbar. |
|