Till startsidan Sveriges Konsumenter i Samverkan 
2009-01-20 Publicerad i KNY nr 7 samt i SKN nr 103
Socker - boven nr 1
när det gäller hälsan


I vår serie ”Må Bättre” presenteras just nu ett antal artiklar under temat ”Sockerdetektiven”. Från och med detta nummer kan de
endast läsas av Nyckelprenumeranterna och medlemmarna.
Så här blir du medlem eller Nyckel-prenumerant hos oss >>


Här kommer praktiska råd och tips om hur du (för en billig penning!) kan stimuleras till en annan livsstil för ett bättre liv. Läs 4 delen om socker >>

Du kan alltså välja att hos oss för 250:-/år (fritt för medlemmar!) få vägledning eller välja olika klubbar för allt från 1000:- och uppåt, ja ända upp till 10 000:- per år. Vi ska i fortsättningen granska de olika klubbarna, olika kostvägledning och inte minst de olika kostlärorna och göra utvärderingar. En specialistgrupp är bildad och startar nu och är öppen för flera kunniga medlemmar.

Det är ju fritt fram att vilseleda hur mycket som helst i rådgivningen, men inte i reklamen. Märkligt! Oavsett konsekvenser och kostnad.

Så långt är vi alla eniga om att sockret och det vita raffinerade mjölet är del av problemet, därför började serien Må Bättre just med sockret. Kan vi hitta alla källorna, det dolda sockret, är detta en genial start på ett nytt liv. Vem har blivit klokare av alla tidningarnas bantningsråd efter Nyår?

I bloggen Kostdoktorn.se publicerades just en utförlig artikel om Ingen karies på stenålderskost?.

Läs den, då inser du och vi alla att vår moderna kost och livsstil är en stor orsak till ökande övervikt, fetma och diabetes men också en orsak till problemen med tänderna.

Det är alltså genialt att börja här och det har alla nytta av.

upp

Startsida Övrig verksamhet och kampanjer Kontakta oss