Till startsidan Sveriges Konsumenter i Samverkan 
  Kampanj: KONSUMENT-NYCKELN
2008-10-29 Publicerad i KR nr 30 samt i SKN nr 96
KONSUMENT-NYCKELN
”Klubben där vi bantar det mesta”
Kilo, liter, kWh, kilometer, koldioxidutsläpp och kronor
Mer om Konsument-Nyckeln, ladda ner och sprid >>

Det gäller inte bara bantning av kroppshyddan, utan bantning av utgifterna så plånboken blir tjockare. För bara 250 kr per år får du hos oss tillgång till information som du har nytta av både för ekonomin och hälsan.

För 250 kr/år kan du enkelt spara 1000-lappar!

Jämför med vad du får betala hos andra:
För 99:- per månad (1188:- per år) hos GI-kontroll (Expressen) får du kostråd och bantningsråd
För 99:- per månad (1188:- per år) hos Viktklubb (Aftonbladet) får du bantningsråd

För 350:- per månad (4200:- per år) hos Viktväktarna får du hjälp med vikten

För 250:- per år tar vi ett annorlunda grepp, mera konsumentfokuserat och utan vinstsyfte - konsumentfinansierat – en garanti för objektivitet!


Betala 250 kr till plusgiro 638 20 78-1 ange "Konsument-Nyckeln"

Med KONSUMENT-NYCKELN får du tillgång till ”ett verktyg”, kunskaperna för att KONSUmindre i stället för att konsuMERA. Det blir en nyckel för att påverka marknaden och dig själv och din situation. Det är inte det samma som ”köpguider”, som styr dig.

Det är många som vill styra ditt köpval, ditt sätt att leva, men har alla hela sanningen? Hur många är dom inte vill ”hjälpa” dig att banta, få lägre kolesterol, bättre hälsa? Det är många som har olika uppfattning – följ bara debatten om fett? Experterna kan aldrig enas, därför måste vi konsumenter göra en så objektiv utvärdering som möjligt och diskutera det mellan oss – för vår egen skull.

Vi är en fristående och obunden konsumentstyrd organisation med konsumenternas, vårt eget bästa, som mål. Vi har en grupp experter till vårt förfogande, som inte har band till industrin. Men vi utvärderar tillsammans och förankrar med våra medlemmar.

Som medlem deltar du utan kostnad i KONSUMENT-NYCKELN, men för de som inte väljer medlemskap bidrar man med 250:- per år och får tillgång till all information, tips, analyser, prisundersökningar, sammanfattningar och ett forum för utbyte av synpunkter och erfarenheter.

Att få tillgång till denna ”nyckel” underlättar för dina beslut och du vet att objektiviteten är målet i motsats till all subjektiv information du får via reklamen, diverse klubbar och kommersiell expertis.

Betala 250 kr till plusgiro 638 20 78-1 ange "Konsument-Nyckeln"

Var med och forma detta projekt, för att göra det enklare för oss gemensamt, utan att bli styrda av särintressen eller egenintressen. Vi konsumenter har länge nog varit målet för mångas intresse av att tjäna pengar på oss. Nu formar vi vår egen ”nyckel” för att ”öppna och stänga när vi vill”. Alla kan inte vara expert på allt, men tillsammans kan vi underlätta för varandra.

Kom med synpunkter och du som ännu inte är med, ta det första steget, abonnera på KONSUMENT-NYCKELN omgående och var med från början.

Tidigare publicerat om KONSUMENT-NYCKELN:
Tankarna bakom >>
Glöm inte att ladda ner information och sprid till vänner och bekanta, det kan snabbt bli en liten lokal grupp och väljer vilka du vill samarbeta med.

upp

Startsida Övrig verksamhet och kampanjer Kontakta oss